Theater gezocht!

Voor onze nieuwe voorstelling “Ik huil niet voor het slapen gaan” zoeken wij nog een geschikte locatie. We spelen het laatste weekend van mei of het eerste weekend van juni. Meerdere keren en locaties zijn dus mogelijk.
Onze voorstellingen worden goed bezocht, ondanks onze beperkte middelen. (gemiddeld 200/300 man per stuk) We maken voorstelling from scratch, met eigen teksten en bijbehoren. We zijn niet gebonden aan licht, decor of speelvlak grootte.
Kortom: passiewerk zonder budget, wat een succes is!

Wij maken theater vanuit een visie waarbij geld geen belemmering mag vormen om te komen kijken. Wij betalen onze onkosten van donaties na afloop van de voorstelling.
Ons doel is: met onze voorstelling een gesprek op gang te brengen, over taboes en lastige onderwerpen in de maatschappij.
Onze bezoekers voelen zich vaak geraakt of aangesproken door de thema’s. Daarom willen we ook dat voor bijvoorbeeld jonge mensen , zoals pubers , theater toegankelijk blijft en vragen we geen entreegeld.

Wil jij echter ons steunen en onze prachtige voorstelling een kans geven?? Ken jij die locatie die ons laat spelen? Dan komen we graag in contact met jou!!! Ons op een andere manier steunen of helpen ? Ook dan horen we het graag van je!

Voor meer informatie over onze voorstellingen en wie we zijn: waanzinnigtheater.nl

of stuur ons een mailtje silvie@waanzinnigtheater.nl of tania@waanzinnigtheater.nl

We zien je graag terug in het publiek!